Misiunea de sustenabilitate

Colaborăm cu profesioniști pentru a îmbunătăți obiceiurile zilnice de îngrijire orală prin educație și motivare, iar astfel îi ajutăm pe oameni să aibă parte de o igienă orală corespunzătoare pe tot parcursul vieții lor.

Scopul nostru este de a reduce incidența problemelor care pot fi prevenite, cu ajutorul științei noastre fără compromisuri și al cunoștințelor noastre de specialitate, pentru a ajuta oamenii să își mențină sănătatea sub control în mod eficient și sigur. Urmărim întotdeauna să avem ambalaje și formule care respectă planeta.

 • Parteneriat cu profesioniștii

  Profesioniștii stau la baza a ceea ce suntem: contribuim la educația viitorilor specialiști și colaborăm cu experți pentru a evolua și îmbunătăți tehnologia noastră. Având un singur scop: sănătate dentară mai bună pentru toată lumea.

 • Știința în domeniul sănătății orale

   

 • Educație și îngrijire

   

Prima noastră pastă de dinți cu tub reciclabil

 • CUMPĂRĂ INTELIGENT.

  Alegând acest tub de pastă de dinți, contribuiți în mod activ la protejarea mediului înconjurător.

 • Folosește produsul. Bucură-te de experiență!

  Strânge-l și utilizează-l ca pe un tub obișnuit, până când pasta de dinți se epuizează.

 • RECICLEAZĂ TUBUL.

  Tubul nostu reciclat nu este destinat gropii de gunoi - va fi transformat în produse utile.

   

Împreună putem face diferența.

Creat pentru viitor: tubul nostru de pastă de dinți reciclabil.

 

Suntem extrem de încântați să dăm viață acestei tehnologii reciclabile. Miliarde de tuburi de pastă de dinți ajung în gropile de gunoi în fiecare an. În calitate de lider în industria igienei orale, am vrut să creăm o alternativă reciclabila. Cu această descoperire, ajutăm cu mândrie la construirea unui viitor mai ecologic pentru generațiile viitoare. Și împărtășim această tehnologie cu toate celelalte companii - considerăm că este important acest lucru.